Saltar al contenido

Cuina de peix amb receptes econòmiques a l’Economat de VNG

Nou curs de cuina organitzat per l'Economat de Vilanova i la Geltrú els dies 25 i 28 de setembre

L'Economat de Vilanova i la Geltrú organitza un nou curs de cuina, titulat “Cuina de peix amb receptes econòmiques”.
El curs vol demostrar que menjar peix no ha de ser car, i es farà dues vegades: dilluns 25 de setembre de 10 a 12 h, o bé dijous 28 de setembre de 17 a 19 h, sempre al Centre Cívic de La Geltrú.

El curs és gratuït, les places són limitades, i cal inscripció prèvia al correu electrònic ssocials@vilanova.cat o al telèfon 93 814 00 00, extensió 3420.

Durant la sessió es donaran idees i receptes, i tothom pot participar explicant les seves. Seran 12 receptes econòmiques en un taller participatiu i divertit, on es prepararan les receptes, es tastarà el resultat, i finalment es lliuraran en un receptari: all cremat, bacallà amb mongetes, rap al forn amb romesco, lluç amb salsa, sardines escabetxades o rap llagostinat.

L'objectiu és aprendre a fer plats de peix molt econòmics, aprendre consells i trucs perquè els plats de peix surtin sempre bé, i aprendre a fer noves receptes a partir del què hem après.

Els tallers de l'Economat
L'Economat de VNG vol ser un servei ampli, que vagi més enllà de la distribució gratuïta d'aliments. Per això s'està repensant constantment i obrint nous camins que portin a consolidar-lo com un projecte de ciutat, obert a tothom.
Des d'aquesta idea, s'ha creat una àmplia oferta formativa, la temàtica de la qual és l'economia domèstica, en totes les seves vessants, per oferir eines i consells útils per millorar la gestió del pressupost familiar.

En el cas de la cuina de peix, cal recordar que entre l'oferta d'aliments que els usuaris de l'Economat poden trobar, hi ha peix congelat, i també peix fresc gràcies a la col·laboració de la Confraria de Pescadors.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *