Saltar al contenido

 

Dia internacional del voluntariat 

El passat 5 de desembre es commemorava el Dia Internacional del Voluntariat. A Vilanova, l'acte de celebració es farà dijous dia 17 de desembre al Foment Vilanoví. La Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú celebra conjuntament un acte en el que es vol agrair i reunir les moltes persones de la ciutat que dediquen una part del seu temps a projectes socials, i que per tant estan compromeses amb el voluntariat. Després de la bona acollida que va tenir la celebració del Dia del Voluntariat de l'any passat, des de la Mesa d'Entitats s'ha volgut donar continuïtat a l'acte, que a més de ser una jornada de reconeixement a la tasca del voluntariat també esdevé un espai d'intercanvi d'experiències entre diferents persones que dediquen part del seu temps a projectes socials de les entitats que treballen a Vilanova. ...continúa leyendo "Vilanova celebra el Dia Internacional del Voluntariat"

 

La catorzena edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi, que es va celebrar aquest diumenge a la rambla de Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú va ser tot un èxit. En total hi van participar 340 paradistes que van oferir els seus productes a un gran nombre de persones, que no només provenien de la ciutat, sinó també de les viles i comarques veïnes, i que no es van voler perdre l'esdeveniment. Aquesta fira ha estat organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'organització valora molt positivament la ubicació del marcat a la rambla de Sant Jordi ja que permet optimitzar les tasques de càrrega i descàrrega, així com l'aparcament per als gairebé 5.000 visitant que freqüenten aquesta fira. La quinzena edició del Mercat de Segona Mà està prevista pel 6 de març de 2016. ...continúa leyendo "Bona acollida de la iniciativa per donar part de la roba i joguines del mercat de Segona Mà al projecte Cafè Caliu"